Terug naar Six four les plages


Het zomert inmiddels! En het Coronavirus trekt zich gelukkig terug! Het virus lijkt wel moe van alle inspanningen om ons wakker te schudden uit de droom van een vanzelfsprekend lang, gelukkig en gezond leven………Ons pleintje hier in Zutphen groeit en bloeit vrolijk door. Niemand is hier fysiek geraakt door het virus, maar wel is er een soort emotionele ontregeltheid waar te nemen, De plotselinge perspectief verandering in werk en school maakt mensen wat murw en kwetsbaar. Maar we gaan hier heel kameraadschappelijk met elkaar om en dat maakt veel goed!Troostend ook om te zien hoe de plantjes in onze gemeenschappelijke tuin de grond uit schieten, zeker nu de grote boom gisteren flink gesnoeid is door een professionele snoeier. Ineens is alles lichter, en helaas binnen ook wel wat warmer nu.

Morgen gaan we op pad met de camper naar Six four les plages naar camping Au jardin de la ferme, vlak bij Cassis aan de Provence kust. Daar brachten we twee weken door in najaar 2019. Even onthechten en bijkomen van deze bijzondere periode, gedurende de schoolvakanties blijven we waarschijnlijk thuis.

Trui en Rita genieten in de ochtendzon van het snoeiproces
Orgelconcert in de Walburgiskerk, keurig op afstand van elkaar. Voelt toch wat onwennig……

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s