5 juli in Six Four


De zon schijnt als elke dag. Wat een heerlijk klimaat heeft zuid Frankrijk toch! De wind is weer gaan liggen maar ondanks die wind is zwemmen altijd goed mogelijk. Temperatuur van ’t water komt niet onder de 22o. Gisteren hadden we weer een lummeldag; wat een luxe toch om de tijd gewoon “door de vingers te laten glijden”! Het is voor mij nog steeds niet `gewoon`en ook Kees kan er nog steeds verwonderd over zijn dat hij alweer 7 jaar pensioen geniet. We overwegen om weer te gaan trekken, de Provence verder verkennen. Op de camping zijn weer wat veranderingen: het jonge Friese stel is vertrokken naar de Vendon. Gister tipte ik ze nog over een fantastische naturistencamping daar, maar zij was er niet zo van… En vandaag komt een moeder met een dochter aan in een Renault Kango. Samen zetten ze een koepeltent op en vertrekken rap naar zee. Daarnaast staan twee campers met wonderlijk, dat wel, beide bewoond door een man en twee vrouwen. Een van de mannen is kwiek en stapt vlot op de racefiets, maar de andere heeft werkelijk een vervaarlijke voorkant waarmee hij uiterst behoedzaam manoeuvreert om, indien hij iets van de grond op moet pakken, niet om te vallen. We besteden de dag 6 uur lang aan zee. De wind is gaan liggen en de twee parasolletjes zorgen voor de nodige schaduw. Ik heb inmiddels al weer een koortslip. Elk jaar valt mij dat ten deel… En ik vergeet ’t ook elk jaar weer, waardoor ik het niet voorkom!! Hoe dom kun je zijn, want de zalf die helend werkt is zo’n jeukerig goedje, zo vervelend daar nu weer meet behept te zijn. Maar goed ’t geneest wel met dit zalfje alhoewel nu wel helemaal met de “kop uit de zon”!! Wat kan een mens lui zijn… Het is alweer 10 uur in de ochtend van 6 juli… Ontbijtje met een eitje en lekker de krant lezen is ons deel 😜

De lagune bij schiereiland Enbiez
Haventje vlakbij

Bezoek van een krekel
Lunch in Sanary ’s mere

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s