10 juli 2020- Van LA Morte naar Annecy


Meertje bij de Cp LA Morte
CP Annecy met geweldig uitzicht op stad en muur

Hier op een gratis Cp in Annecy geland na weer een mooie rit door de Hautes Alpes, na een ochtend wandeling naar de waterval vlak bij de Cp. Het is hier in Annecy nu nog 32 C maar het zal hier gaan onweren volgens het weerbericht. Straks wandelen naar het meer, en de stad, wellicht zondag weer verder naar Dijon?…. Annecy toonde zich vandaag van z’n beste kant, we voeren het meer rond in een houten speetboot, en zaten heerlijk onder een sequioa in het park langs de oever. En aten aan het Venetiaans ogende water in het oude centrum….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s