Dag 1 – reisje langs de Rijn, en daarna???


Ja een reisje langs de Rijn, Rijn, Rijn…. Geïnspireerd o.a. door het programma met Huub Stapel.

Plan was om Six Fours les Plages opnieuw aan te doen, maar plots was dat Oranje. Dan maar naar de Atlantique, maar ook daar sloegen Rood en Oranje toe, Italië dan, nog zo mooi geel? Maar zo ver weg…. Nu dan eerst de Rijn tussen Koblenz en Maintz, en dan zien we wel weer! Nu staan we aan de Lahn, op een camping, voor 13 €, waar nog wel plaats was. De cp bij Lahnstein aan de Rijn bleek vol. De camping baas hier lijkt letterlijk op z’n laatste benen moeizaam rond te strompelen,. Tegenover ons staat een stoer jong stel die met een piepklein tentje het Rijndal doorwandelen. Zojuist hebben we voor 3 tientjes een heelijk glas wijn gedronken, bij een goede pasta hier om de hoek, bij een restaurantje met een echt siciliaanse uitbaatster. CfDe TV doet het zoals vanouds natuurlijk weer niet, Grrrr€@s…. Het voelt toch goed om weer op pad te zijn!

Camping aan de Lahn

Een gedachte over “Dag 1 – reisje langs de Rijn, en daarna???

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s