Monticelli D’ Ongina(tussen Piacenza en Cremona


CP Monticelli D’Ongina
D’Ongina Castello

Via Gothardt tunnel waren we zo in Italië, fijn dat we het rijden in deze camper kunnen delen, hier in D’ Ongina zijn 2 gratis CP’s, een aan de Po waar niemand stond, wel mooi maar ook nogal eenzaam, en een in het dorpje voor de kerk en het kerkhof met familie graven, vlak bij staat ook een stoer kasteel, met een mooi patinee van reparaties in allerlei stenen met een pallet van metselwerk. Er staat nog een Nederlands stel. Het is hier heerlijk stil met fijn zacht weer en zo’n 27 C. De gebraden kip van de Coop smaakte prima met salade, naast mij kraakt Trui haar chipsmet een wit wijntje bij een mooie film op TV….. Morgen weer een dag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s