Porto Ercole, Camping Feniglia.


Na 3 overnachtingen in het volle zeer Italiaanse leven op deze camping, gaan we vandaag, zondag verhuizen naar Capalbio, 29 km verderop waar we eindelijk dan toch het Tarrot Park van Jean Tinqueli, en vooral ook van Niki de St Phalle gaan bezoeken!! Hier op de camping valt ons vertrek samen met een heuse exodus van Italianen die morgen weer aan het werk moeten, Al vroeg dus de vertrouwde badjassen – toiletpapier rol parade, en nu driftig heen en weer gemanoeuvreer om van de krappe plekken weer weg te komen, veel gebaar en gekwek, maar ook een soort gemoedelijkheid die warm aanvoelde afgelopen dagen, meerdere generaties die hier heel genoeglijk met elkaar optrekken. Het zeewater is hier heel warm, doet denken aan therma 2000 in Valkenburg, en het weer en het licht zijn heel aangenaam nazomers en zacht. We zijn benieuwd waar we de komende dagen zullen terechtkomen….

Lunch porto Ercole, woorden schieten tekort…
Lunch porto ercole
Bijkomen van de fietstocht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s