CP Oasi Masseria St. Elia bij Casalbore in de Campania


De boerderij waar we nu staan na een rit van 375 km via de tolweg langs Rome, en dan naar het midden van de laars naar Casalbore. Onderweg werkelijk de hele dag onweer en zware regenval. Gelukkig met redelijk goede wegen. Precies op het moment dat we aankwamen brak de zon door en toonde zich een prachtige regenboog.
De eerste CP bleek opgeheven, maar toen we belden naar de eigenaar van Oasis, kwam deze ons ophalen met de auto. Op het prachtige erf van hun huis dat al generaties lang in de familie is, werden we getrakteerd op een wijntje, en even later kwam de vrouw des huizes met een pak pasta en ee schaal verse groente uit de tuin. Op hun terras aten we dus een heerlijk pasta met kip vanavond, Dat alles kosteloos incl. de staanplaats.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s