2e dag bij Oasi Masseria


Een tweede dag bij deze enorm gastvrije mensen! Na een wandeling naar het Normandische kasteel beneden in het dorp, de middag lezend doorgebracht met uitzicht op de heuvels. Het weer is heerlijk, zo’n 24 C met een mooi briesje. Giuseppe en zijn vrouw Clara nodigde ons uit voor de avondmaaltijd samen met een fietsend echtpaar uit Rome die hier een nachtje stoppen. Het werd een heerlijke puur Italiaanse maaltijd,, bereid met producten uit de streek. De conversatie verliep redelijk dankzij de vrouw uit Rome, een Astro physics, die alles voor ons vertaalde. Wat een avond!

Primi plati

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s