Alberobello – CP Camper service “Nel Verde”


Vandaag geland in het plaatsje Aberobello, een waar Trulli paradijs. Het landschap heet “Murge dei Trulli” en is droog, met olijfboomgaarden en druivenvelden. De Trulli’s zijn verbazend wit met ronde daken van gestapelde stenen. Hier en daar staan er magische spreuken op gekalkt. Het zijn hier bijna allemaal souvenir shops en eetgelegenheden. Het is zondag en het is druk met dagjesmensen, meest Italianen. Een soort Valkenburg dus, maar wel sfeervol, mede dankzij het prachtige weer vandaag. Van Giuseppe kregen we een lijstje mee van allelei zaken die we moeten gaan bezoeken en dit was op de weg naar Lecce er een van, morgen is er weer een dag. Met Sjaak en Janet hebben we het als vanouds heel genoeglijk!

Dankzij Janet staan we er nu ook “samen op weg” op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s