Agriturismo Fontanelle, bij het plaatsje Otranto


CP Agriturismo Fontanelle, 16 € per nacht, hier gaan we 2 dagen staan
Door een heel dichte duinvegetatie lopen tunnelvormige paden naar het strand. Dat strand wordt vergeleken met de stranden van de Malediven. Het zand is heel fijn en bijna wit, waardoor het heldere zeewater prachtig azuurblauwe tinten krijgt.
Sjaak overpeinst zijn pas verworven pensionada status…..
Tsja….. Terug naar Covid geteisterd Nederland?

Deze agriturismo, met een grote camping gaat waarschijnlijk morgen sluiten, de eigenaresse twijfelt nog wel, vanwege de zeker 25 campers die hier nog staan, vanavond horen we het. Het is hier in de natuur superrustig, en ook veilig. We hebben besloten om drukke plekken in het vervolg echt te vermijden, en ons niet meer te laten verassen door de gekte zoals in Trulli land de vorige locatie, daar werd het vooral heel druk door het religieuze festival dat er bij kwam. Het bevalt ons goed met onze vrienden zo samen zwerven. Nu nog een slinger door Calabrië, want dat willen we toch nog even ervaren, al is het zoeken naar waar dan heen? Onze reisgids geeft weinig info…. En daarna in twee weken de ca. 2000 km terug naar huis, langs Sorrento, Toscane, we zien wel…….

Donderdag 1 Oktober
Behalve Turismo, is er dus ook Agri hier, de veldjes waar we vanuit onze standplaats op uitkijken worden momenteel druk beplant, met wat? Dat gaan we nog vragen. Wanneer het klimaat verder ontspoort kunnen we bij ons wellicht ook cactus hagen gaan zien op den duur?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s