CP Area Guadetto aan het meer van Bolsena, vlak bij het stadje.


Het meer net buiten de cp. Het strand is vulkanisch zwart, het krater- meer is onstaan door een vulkaanuitbarsting

Vandaag doorgereden naar het meer van Bolsena. We staan op een mooie cp direct aan het meer voor 17€. Vannochtend om 8 uur regende het even, en onderweg hing er een donkere bewolking. Maar bij aankomst was het strakblauwe met een heerlijke 24 C! Net een wandeling gemaakt langs het meer en een expresso genoten in het zonnetje. Vanaf gisteren moeten we nu buiten, waar dan ook, een mondkapje dragen, op straffe van een flinke boete, of, en hoe je dat dan doet is natuurlijk weer een andere kwestie… Helemaal niets, Je neus er buiten, aan je arm, op je kin, om je hals, een heel viezig vaak hergebruikt frommeltje of een mooie fris design…. de Italianen laten op straat alle varianten zien. In het zuiden leken de mensen een stuk zorgvuldiger dan hier? Gelukkig domineert hier de heerlijke rust van het seizoen einde! Toch zijn we wel voorzichtig en houden zorgvuldig minstens onze Nederlandse 1,5 m afstand.

Tsja, een prachtig meer, vandaag, donderdag, mooi weer, weinig wind, dus……
Ja hoor, Raak! Hier in Bolsena in het stadje konden we ons tegoed doen aan fantastische king size pizza’s
Maar we lagen er vannacht wel wakker van……
Blijven we dan maar hier, tot de 2e golf voorbij is?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s