11 Oktober: CP La Cantina del Vino Barga, bij het plaatsje Barga


Vandaag hebben we ons ca. 300 km verplaatst naar het plaatsje Barga, waar we nu op de Cp van een wijnboer staan, die ons vast en zeker zal uitnodigen voor wat proeverij! Toen het even droog was hebben we een wandeling naar boven gemaakt naar Barga. Dat bleek een alleraardigst bergstadje met mooie bruggen, pleintjes, en prachtige vergezichten op de laaghangende witte wolken tussen de heuvels van Toscane. Morgen gaan we dan weer 400 km noordelijk naar een cp bij Hone, waarna we nog 250 km van Chamonix afzitten. Daarna door vooral gele stukken Frankrijk huiswaarts, met een tussenstop bij Henk en Vera in Maastricht.

Barga Social Distancing Project van Keane, Hier in Barga hebben ze een social distancing project in plaatselijke gallery. Je kunt je er dan in een verlichte kubus laten fotograferen met je mondkapje op. Ondanks het kapje projecteert de foto toch iets van je persoonlijkheid?!

The Barga Social Distancing Project 2020

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s