Camperplaats Millery


Vanochtend afscheid genomen van Sjaak en Janet, die vandaag meteen doorgereden zijn naar Bunde. Wij hebben het thuis traject in 2-en gedeeld, en zijn na 300 km geland in Millery. Na 3 weken!! ongepland- samen optrekken waren we echt even uit het lood, onze al best oude vriendschap! hebben we weer intens kunnen beleven met elkaar, we hebben veel gelachen samen en mooie dingen gezien en beleefd. Om nooit te vergeten, gewoon blijven doen dus!

Millery is weer eens wat anders dan Pont a Mouson, maar wel gezond saaier. Dat is niet verkeerd, aangezien heel Frankrijk nu oranje is. Hoewel het opvalt dat niemand op straat hier een mondkapje op heeft. Wij doen het kapje, volledig geautomatiseerd, bij iedere beweging buiten de camper op, dat was in Italië verplicht en is nu al zo’n gewone gewoonte. Tsja, stoppen in Oranje gebied! Staat daar geen penalty op van 10 dagen quarantaine? Dat gaat een bed- in worden, Leve Netflix!

De schittering

Hier aan de Moezel valt verder niets te beleven dan te genieten van de schittering vd avondzon op het water, en wandelen door het wat treurige Millery. Bijna alle, soms historische huizen zijn hier voorzien van ultiem lelijke plastic deuren en ramen. Morgen nog 300 km naar Maastricht even buurten bij Henk & Vera, en dan in de namiddag door naar good old Zutphen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s