Oost- West……………


Gisteren zijn we dan in een paar uur, na een tankbeurt in Luxemburg, en een stop bij Henk en Vera in Maastricht, zo rond een uur of 5 geland in Zutphen. Het was fijn om onze vrienden in Maastricht even te ontmoeten, en samen een boterham te eten. En toch ook wel schrikken van Henk zijn medische avonturen de afgelopen weken met zijn hart en kransslagader…..De operatieve ingrepen en zijn verblijf in het AZM waren hem ook best nog aan te zien, hoewel het gewichtsverlies hem best stond! Gelukkig alles doorstaan en nu op weg naar herstel. Geruststellend was dat Trui en Henk als vanouds toch nog even een heftige discussie voerden over politiek, en dus over de verderfelijke invloed van het nu zo dominante Neo Liberale gedachtegoed op de soms (best sympathieke) zittende politici. De boterham met de zo gemiste Hollandse kaas uit smaakte er niet minder om. De vraag is nu of we er verstandig aan doen om ons zelf in 10 dagen strikte quarantaine te houden? We zijn immers door oranje Frankrijk gereisd, en hebben daar 2 x overnacht. Wel op een totaal verlaten camping in winterstand, waar we de enige gasten waren, en op een verlaten parkeerplaats, maar toch? Ik lijk wat verkouden en snotter wat, maar zag op het symptoom schema van de NRC vandaag dat dat juist a- typisch is voor Corona, aangezien ik verder helemaal niet moe ben en ook geen koorts heb. Dus weten we niet zo goed hoe we om moeten gaan met de 3 uitnodigingen van vrienden in de buurt om onze terugkomst te komen vieren…..Boodschappen hebben we genoeg in huis om er de komende 5 dagen comfortabel van te leven. We slapen er nog een nachtje over, en ik blijf in ieder geval binnen tot het snotteren helemaal over is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s