Over

Dit is mijn BLOG. Ik doe maar wat…..op zoek naar een vorm die mij past,  Eerst alleen toegankelijk voor een kleine kring van vrienden en familie. Nu interesseert het me niet meer wie wel of niet  meekijkt. Het is voor mij een manier om voor mijzelf en belangstellenden voorlopig nog oppervlakking bij te houden hoe het er in (delen van) mijn leven aan toe gaat. De omgeving waar ik nu in Blog heb ik zelf niet gemaakt, die is ontstaan na de transitie van windows live space naar wordpress. Veel foto’s bij oudere berichten ontbreken daardoor. Hartelijke groet van Kees

3 gedachten over “Over

    1. He Roeland, ach ja, ik doe maar wat… zo kan ik wanneer het zo uitkomt bij m’n eigen foto’s online op reis, op het werk, om iets te delen bijv. Voor bloggen deins ik nog terg, uit gene, en ben ook net niet ijdel genoeg wellicht om te vinden dat ik echt iets te vertellen heb online, zeg het voorlopig dus maar met een foto zo nu en dan, knuffel van mij!

      Like

  1. Hallo Kees, Ik was een beetje aan het googelen naar namen en kwam jouw tegen , wat leuk Ik las het verhaal wat je over me schreef. Het idee om namen te zoeken kwam naar aanleiding van een neef van Bram die ik onlangs bezocht. Wat een wondere wereld om zo met elkaar in contact te komen. Het leuk elkaar weer eens te ontmoeten, het is lang geleden, wie weet?
    Groet, Hinnie

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s